Política

El PP fitxa l'empresària badalonina Rosa Bertran

Anirà a la llista com a independent i estarà situada entre els set primers llocs de la candidatura

La candidatura del Partit Popular (PP) a Badalona incorporarà en els primers llocs l'empresària badalonina Rosa Bertran. Així ho ha confirmat l'alcaldable dels populars, Xavier García Albiol, que ha revelat que Bertran estarà situada entre els set primers llocs de la candidatura, una posició que sembla que li garanteix ser regidora de l'Ajuntament que sorgirà de les eleccions del 22 de maig.

Bertran és coneguda a la ciutat com a promotora de diversos negocis del ram del comerç i l'hostaleria, a més de ser una persona implicada en el teixit social de la ciutat. És, per exemple, presidenta del Rotary Club Badalona.

Xavier García Albiol ha anunciat que la incorporació de Bertran a les llistes es fa amb la voluntat que assumeixi la responsabilitat de l'àrea de Promoció Econòmica i Comerç, en cas que els populars governin la ciutat a partir del maig. El cap de llista dels populars ha valorat molt positivament el perfil de Rosa Bertran com a empresària i comerciant del barri del Centre, així com el fet que “es tracta d'una persona molt activa en l'àmbit associatiu de la ciutat”. “L'experiència que té en el món de l'empresa i el comerç converteix Rosa Bertran en una candidata idònia per afrontar els reptes als quals s'han d'enfrontar el sector del comerç i el sector empresarial en els propers quatre anys, tenint en compte el difícil moment econòmic”, ha subratllat García Albiol. “El seu coneixement directe del món empresarial és una garantia per afrontar el futur”, hi ha afegit el candidat popular.

García Albiol ha explicat que Rosa Bertran no és militant del Partit Popular però que s'identifica amb el projecte del PP a Badalona “pel fet que a Badalona fa 32 anys que governa el mateix partit, i pel seu convenciment de la necessitat d'un canvi polític”.

Rosa Bertran, que de moment ha declinat fer declaracions, anirà a les llistes en qualitat d'independent. No serà pas l'única de la candidatura sense carnet del PP. L'empresària acompanyarà l'actual regidor independent Miquel Jurado, que té garantit un bon lloc en la llista, i algun altre independent que s'anirà incorporant a la candidatura en els dies vinents. García Albiol ha anunciat que entre els deu primers llocs s'hi podria incorporar una tercera persona de perfil independent, i que en el total de la llista n'hi haurà entre quatre i cinc.

Pel que fa a la candidatura dels populars, García Albiol assenyala que encara no està tancada, però tot indica que la majoria dels regidors actuals tenen garantida la continuïtat. Faltarà revelar el nom d'algunes de les persones que ocuparan els llocs rellevants de la candidatura, i més tenint en compte que el PP té actualment set regidors a l'Ajuntament de Badalona i que les enquestes indiquen una tendència a l'alça.

LA FRASE

És la candidata idònia per afrontar els reptes del sector del comerç i el sector empresarial
Xavier García Albiol
cap de llista del pp
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.