Política

baix llobregat

Els alcaldes, contra les retallades del govern

El consell d'alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat va instar ahir a través d'una declaració pública i conjunta el govern català a mantenir les inversions programades al territori, “entre les mesures per fer front a la crisi i les elevades taxes d'atur”. A més, li va demanar que “mantingui el nivell d'exigència davant el govern espanyol per tal que compleixi amb les obligacions pressupostàries envers el govern de Catalunya i transfereixi durant l'actual exercici els 1.450 milions d'euros corresponents al fons de competitivitat que es deriven de l'acord de finançament vigent”.

El consell d'alcaldes, amb àmplia majoria del PSC, és conscient que el context global de crisi econòmica “obliga les administracions públiques a prendre mesures de racionalització i contenció de la despesa”. També és conscient que la comarca ha rebut una forta inversió en infraestructures en els darrers anys i es va manifestar preocupat per “les repercussions que sobre els ingressos de la Generalitat té la crisi econòmica i financera que està afectant tots els sectors d'activitat i en especial els sectors socials més desfavorits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.