Política

Tortosa

ERC acusa CiU de voler “desmantellar” l'Ebre

Puigcercós afirma que les retallades del govern de Mas retornen el territori al passat

Els republicans rebutgen el fre al nou hospital i a la vegueria

Joan Puigcercós va acusar ahir CiU de fer retornar les Terres de l'Ebre al passat, a causa de les retallades. El president d'ERC va alertar que el govern d'Artur Mas està perjudicant l'Ebre des del punt de vista “social i territorial”, mentre que els set anys dels republicans a la Generalitat van servir per resoldre molts dèficits històrics. “Esquerra no només va millorar les inversions i els serveis a les Terres de l'Ebre, sinó que els vam donar força i legitimitat, fet que passava per la constitució de la vegueria”, va precisar. Puigcercós va visitar Tortosa per fer una trobada amb els alcaldables d'ERC a les Terres de l'Ebre.

El president d'Esquerra va rebutjar amb contundència que el govern vulga tancar dues sales d'operacions de l'hospital Verge de la Cinta, on també es calcula que uns 60 treballadors aniran al carrer. I va assenyalar que CiU està “desmantellant peça a peça” les Terres de l'Ebre, pel fet d'haver aturat la vegueria i projectes importants com el nou hospital regional de Tortosa, la variant de Sant Jaume d'Enveja i l'ampliació de l'hospital de Móra d'Ebre.

Delegats “mansos i servils”

G.M.

El president d'ERC, Joan Puigcercós, va criticar ahir que el govern haja unificat les gerències de l'Institut Català de la Salut (ICS) del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. A banda, va dir que CiU ha posat gent “mansa i servil” al capdavant dels serveis territorials de l'Ebre “perquè Tarragona i Barcelona puguin fer el que vulguin”. Segons Puigcercós, “els interessos de l'Ebre no els defensaran des de Tarragona”.“Es comença desmantellant la gerència de l'ICS i s'acaba per tancar sales d'operacions o per no fer la variant de Sant Jaume”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.