Política

Política

ERC acusa CiU de desmantellar serveis de les comarques gironines

Els diputats gironins d'Esquerra Carme Capdevila i Pere Bosch fan una valoració crítica dels primers 100 dies de govern d'Artur Mas. Carme Capdevila observa una “recentralització dels serveis, com es va fer en els 23 anys del govern de Jordi Pujol”, molt poques ganes de defensar els interessos i les necessitats de les comarques gironines. Va emfasitzar els pocs alts càrrecs de la Generalitat procedents de les comarques gironines, la gestió de la relació de Ryanair amb l'aeroport de Girona i el projecte de l'hospital Josep Trueta. Bosch va ressaltar que ERC vetllarà per la defensa del territori, per “frenar la marxa enrere de l'estat català del benestar” i “responent amb una proposta de resolució qualsevol retallada”.

Oficina parlamentària

Bosch va anunciar la posada en marxa d'una xarxa d'oficines parlamentàries a les comarques gironines, seguint l'experiència de l'anterior legislatura, iniciada a la Garrotxa, i continuada al Baix Empordà i la Selva. L'oficina començarà a Girona i, passades les municipals, es començarà a estendre per tot el territori.

El PSC avalua a Mas

El president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, va denunciar “la pèrdua de pes polític de Girona” en el govern de Mas i va lamentar els retards en infraestructures, com ara el desdoblament de la C-31 al tram de Castell d'Aro a Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.