Política

Denuncien la pavimentació “a dit” d'alguns carrers de Paterna

Compromís assegura que l'Ajuntament gasta diners municipals en vials que no són d'interés general

Compromís per Paterna denuncia que l'Ajuntament està fent en alguns barris, i especialment a la Canyada, una pavimentació “a la carta, a càrrec de diners públics de subvencions”. La regidora i candidata a l'alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que en el projecte urbanístic hi ha carrers —concretament els 131, 137 i 220— que seran urbanitzats per l'Ajuntament sense que es tracte de carrers on hi haja un motiu d'interés general que ho justifique, com seria el cas, per exemple, dels carrers de l'entorn de l'institut que “sí que necessiten una actuació urgent ja que són l'accés al centre educatiu”.

Ripoll recorda que fins ara cada propietari s'encarregava de pagar la pavimentació si hi construïa o transferia aquesta faena a la constructora, i en pagava la part proporcional. Per això, la regidora vol saber si el consistori ha decidit canviar aquesta política. “Si és així, ha de donar informació detallada i fer les coses amb transparència. Compromís vol saber quina és política de pavimentacions del consistori”, diu Ripoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.