Política

PAU CASTANYER

CANDIDAT PER CUPA A L'AJUNTAMENT D'ARBÚCIES

“La CUPA és més necessària que mai”

L'aposta és per la cohesió, la cooperació i la solidaritat

Fa una crida al treball conjunt de tots els arbuciencs per mirar de treure el poble de la crisi

Hi ha qui pensa que el temps de CUPA ha passat?

S'equivoca. Vam governar 24 anys i tant en solidaritat, com en serveis públics i participació ciutadana vam fer d'Arbúcies un referent en l'àmbit nacional, és per això que avui, quan ha esclatat la crisi econòmica i social, diem que la CUPA és una candidatura alternativa que aposta per valors com la cohesió social, la solidaritat, l'autogestió i la cooperació, que en el moment que estem vivint són fonamentals, és més necessària que mai. La nostra proposta consisteix a implicar tots els sectors del poble, treballadors, empresaris, associacions, agents polítics i socials i treballar, tots junts, per la solidaritat i la cohesió social, si no, no ens en sortirem pas.

La CUPA va fer alcalde el candidat d'Esquerra Republicana

Costa molt aixecar una paret ben feta i amb un mall es pot tirar a terra. És el que ha passat. Fa vuit anys la CUPA es va trencar perquè els interessos personalistes i partidistes van destruir la unitat popular. Fent una anàlisi freda podem dir que en aquests dos últims mandats s'ha intentat destruir el nostre llegat, malgrat això, però, quan vam veure que els resultats complicaven molt la governabilitat i Entesa ja havia anunciat que no volia saber res de nosaltres, vam donar suport a la segona llista més votada. Els repetits incompliments dels socis van provocar el trencament del pacte. Ara tenim clar que hem de començar de zero, però també sabem que quan a la gent li obres les portes, el fas protagonista i pot decidir, s'organitza i treballa pel propi futur.

Quin serà el programa?

La gent de CUPA mantenim la nostra filosofia fundacional. Continuarem defensant els interessos populars, la igualtat des de la diversitat, el compromís solidari, amb voluntat d'acolliment i d'integració de tothom. Entenem que els serveis públics són els instruments per garantir la defensa dels drets de totes les persones i per això hem fet una política de relació propera amb la ciutadania, fomentat la vida associativa, fent de la participació ciutadana el pilar de la gestió dels béns públics i comuns. Defensem la solidaritat tant externa com interna, un desenvolupament de la vila equilibrat i respectuós i compromès amb la qualitat de vida, amb les nostres tradicions i amb la nostra identitat, és a dir, els Països Catalans.

Va tenir problemes per fer la llista?

Cap ni un. Tenim clar que nosaltres no volem cap poltrona, sinó treballar pel poble. No volem fer com, per exemple, el candidat de CiU, que es vol valdre de la seva candidatura per continuar l'ascens dins del partit.

Amb qui pactaran?

Estem en una situació d'excepcionalitat i deixant de banda Plataforma per Catalunya, s'han de buscar solucions i lluitar per la cohesió del poble, apostem pel treball unitari, i en aquesta proposta entren totes les forces polítiques democràtiques d'Arbúcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.