Política

Trias crearà una “taula de seguiment de la crisi” si surt escollit

L'alcaldable de CiU diu que Hereu “no és d'esquerres” perquè “porta anys sense fer polítiques de progrés”

Acusa l'alcalde socialista de buscar “l'enfrontament” amb la Generalitat

Convergència i Unió de Barcelona i el seu alcaldable, Xavier Trias, ja tenen el seu programa electoral per les properes municipals aprovat. El Consell de Federació li ha donat el vistiplau aquest dissabte. En aquest context, Trias ha promès que “el primer que farem” si CiU té el govern de la ciutat és impulsar “una taula de seguiment de la crisi, amb l'oposició, els agents socials i tothom”. “No anirem per lliure ni contra cap altra administració”, ha dit tot fent un retret a l'alcalde i candidat del PSC, Jordi Hereu, a qui ha acusat de “buscar l'enfrontament” amb la Generalitat i de qui ha explicat que “diu que és d'esquerres i no ho és perquè fa anys que no fa polítiques de progrés”.

Trias ha insistit que surt escollit està al costat de la Generalitat quan tingui dificultats i a la vegada li exigirà el que necessiti Barcelona, “que no és fer el paperot amb tots els alcaldes del Baix Llobregat” contra les retallades, en referència a l'acte organitzat per Hereu aquest dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.