Política

Codina aposta pel pàrquing al passeig Verdaguer

L'alcalde, Xavier Crespo, i Oriol Pujol, portaveu de CiU al Parlament, van donar ahir el relleu al nou alcaldable de CiU, en un acte multitudinari

Romà Codina va assegurar ahir que als seus 51 anys no havia parlat mai davant de tanta gent. Va ser en l'acte de presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Lloret de Mar, ahir al vespre, davant d'unes set-centes persones.

El punt de timidesa al qual es va referir prèviament l'alcalde actual, Xavier Crespo, quan va parlar extensament de Codina, no es va notar en el parlament posterior del nou candidat de CiU, que va avançar projectes ambiciosos com ara la construcció d'un aparcament subterrani al passeig Verdaguer. Considera que és fonamental per revitalitzar el nucli antic, però va admetre que segurament li portarà desgast perquè és una obra complicada. També va parlar de la ronda de Lloret com un projecte bàsic pel qual el nou equip de CiU, segons va dir, lluitarà “perquè és necessari per racionalitzar el trànsit als carrers i carreteres de Lloret”, i de la necessitat de repensar l'avinguda Just Marlès.

LA FRASE

Romà Codina serà el millor alcalde que ha tingut Lloret. Perdoneu, però algú ho havia de dir
Oriol Pujol
Portaveu de CiU al parlament

El sentit únic del passeig

Romà Codina va voler deixar clar el seu tarannà dialogant tan bon punt va agafar el micròfon. “Molta gent m'ha fet arribar la seva preocupació pels canvis al passeig”, va dir referint-se a l'eliminació d'un sentit de circulació. “Si després d'aquest estiu hi ha coses que veiem que no funcionen, ho canviarem”, va afegir. El candidat de CiU va ser elogiat per Pujol –que en va destacar l'actitud positiva i el projecte– i Crespo, que va aprofitar el seu parlament per agrair el suport d'amics, companys d'equip i família en els últims vuit anys. Del segon al desè lloc els membres de la llista són Ester Olivé, Jordi Martínez, Idoia Saracíbar, Josep Valls, Ignasi Riera, Arseni Frigola, Antònia Batlle Lluís Austrich i Àngels de la Torre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.