Política

Ferrusola, convençuda que Ortega va votar “sí”

Marta Ferrusola, esposa de l'expresident Jordi Pujol, va contradir ahir Josep Antoni Duran i Lleida i es va mostrar convençuda que la vicepresidenta del govern havia votat a favor de la independència en
la consulta de diumenge. “Duran i Lleida pot dir el que li doni la gana, però qui assegura que Joana Ortega ha votat que no?”, va preguntar desenfadadament en una tertúlia a Catalunya Ràdio. “Jo em jugo la mà dreta que ha votat que sí”, va sentenciar.

Hores després, el líder d'Unió va contestar de manera taxativa a les declaracions de l'esposa de l'expresident Jordi Pujol: “Jo no menteixo”.

Ferrusola, no obstant això, està convençuda que Duran va anunciar que Ortega havia votat “no” per la simple raó que “mitja humanitat va contra l'altra mitja” i “tant és que siguin del mateix partit”. De fet, va admetre que hi ha “molts” militants de CDC que van votar en contra de la constitució d'un estat català. La vicepresidenta, mentrestant, va continuar mantenint l'hermetisme sobre el sentit del seu pronunciament a les urnes del 10-A amb l'argument que el vot és secret.

Pel que fa a la seva posició personal, Marta Ferrusola va confessar que és independentista des de
fa “uns tres anys”. Considera que els catalans podrien aconseguir la independència “en un termini de deu anys” si es treballa “ordenadament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.