Política

Vila-real inaugura una biblioteca sense llibres

Els volums no arribaran fins passades les eleccions municipals

L'Ajuntament (PP) organitza unes jornades de portes obertes en unes instal·lacions sense mobiliari ni material literari

L'Ajuntament de Vila-real, governat pel PP, obrirà la nova biblioteca central sense llibres. La llei electoral prohibeix inaugurar obres en el període preelectoral, així que l'equip de govern ha decidit realitzar una jornada de portes obertes, que tindrà lloc els pròxims dies 21 i 22 d'abril.

Durant aquestes jornades el públic podrà recórrer les instal·lacions buides de contingut literari. La sala de lectura s'obrirà el 26 d'abril, però el servei de préstec no estarà en funcionament.

Segons diverses informacions, l'Ajuntament encara no ha rebut el certificat de fi d'obra, fet que suposaria un altre obstacle per a permetre l'accés a les instal·lacions.

Des de l'oposició critiquen “l'obstinació” del PP per fer “inauguracions fantasma”. El candidat d'EU a l'alcaldia, Alejandro Moreno, recorda el recent cas de l'aeroport de Castelló, i el del centre de dia per a discapacitats, que “tal com ha sigut inaugurat no ofereix la cobertura que necessita la demanda de Vila-real.”

El candidat d'esquerres ha ironitzat sobre la possibilitat que també a la sala de lectura de la biblioteca es munte una festa rave com la que s'ha convocat per Internet a l'aeròdrom de la Plana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.