Política

terrassa

Un exregidor del PSC dirigirà Manteniment si guanya CiU

Rull fitxarà Juan Jiménez Cárdenas, encara militant socialista, per coordinar l'àrea municipal i diu que no privatitzarà Eco-Equip ni Egarvia

Anuncia més incorporacions de “gent de referència”

El candidat de CiU a Terrassa, Josep Rull, va anunciar que si guanya les pròximes eleccions municipals incorporarà com a coordinador de l'àrea de Manteniment Urbà l'exregidor socialista durant el mandat 2003-2007, Juan Jiménez Cárdenas. Cárdenas, que continua sent militant socialista, va ser precisament el regidor delegat d'aquesta àrea.

Rull va justificar el fitxatge recordant que durant aquell mandat no van ser tan crítics amb aquesta àrea i que fins i tot en un ple van felicitar “el canvi d'actitud compromesa del seu responsable”, que aleshores era Cárdenas. El nacionalista va explicar que l'exregidor havia impulsat temes com ara la centralització de l'enllumenat, el pla de recollida pneumàtica de residus o el pla de clavegueram, entre d'altres, i “que estan pendents i valdria la pena recuperar”. Després que el PSC no incorporés Cárdenas a la següent llista electoral, Rull reconeix que Cárdenas havia anat fent propostes, també a altres partits, sobre com millorar el manteniment i la neteja i per aquest motiu han volgut incorporar “la seva experiència”. Rull va deixar clara la intenció de modernitzar la societat municipal que fa la neteja i recollida de residus, Eco-Equip SAM, i que, com Egarvia, no pensen “privatitzar”.

Cárdenas, que va estar una època en el govern de Rubí i ara treballa a l'empresa Transports Municipals d'Ègara SA (Tmesa), assegura que el càrrec no és incompatible amb la seva militància socialista perquè el que vol “és treballar per la ciutat” i es mostrava satisfet pel fet que Rull “pensi que feia bé la feina, cosa que demostra que els reconeixements que rebia al ple eren sincers”.

Les prioritats de CiU en la matèria impliquen aprovar un pla integral de manteniment dels espais urbans, la incorporació de supervisors de qualitat, l'increment de la neteja viària, la substitució dels contenidors per nous models i, fins i tot, soterrar els que quedin al marge de la implantació de la recollida pneumàtica.

Rull també va comentar que presentaran altres incorporacions tècniques pel govern de “gent de referència d'altres àmbits”, però que no tenen experiència en la gestió municipal, tot i que va preferir no avançar cap nom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.