Política

Pilar Mundet

Cap de llista del PSC a Tossa de Mar

“CiU es mou per un ànim de revenja que és ridícul”

Acusa els nacionalistes d'afavorir certs interessos urbanístics

Nega que deixés un forat a l'Ajuntament el 2007

Pilar Mundet ha viscut aquest mandat a l'oposició. Els últims anys l'enfrontament entre socialistes i convergents, que els van prendre l'alcaldia, és molt dur.

Com afronta les eleccions?

Amb la voluntat de fer palès al poble que tenim un projecte per Tossa que va quedar interromput el 2007. A més, som l'única llista progressista i d'esquerres.

L'enfrontament amb CiU és molt dur, es pot reconduir?

No sempre ha estat tan dur. Les persones que ara governen CiU han estat incapaces de separar la disputa entre dos models de poble i les qüestions personals, i això ho porta tot a un terreny difícilment salvable. Ells fan una política conservadora que vetlla per uns interessos propers que no compartim.

Hi ha interessos creats?

Hi ha interessos urbanístics de persones que especulen amb els seus terrenys i que tenen com a enemics els governs que planifiquen per a tothom. CiU ens ha demostrat que ha fet un pla general a mida d'uns interessos concrets.

CiU diu que va deixar Tossa quasi en la ruïna econòmica.

No és cert. CiU s'ha gastat molts diners en aquest mandat mirant enrere, aixecant totes les catifes de l'Ajuntament i contractant auditories per culpabilitzar-nos; no se n'han sortit. No han trobat cap irregularitat i això que han posat al capdavant dels serveis jurídics el germà de l'alcaldessa. La mateixa persona, per cert, que portava tots els contenciosos contra l'Ajuntament quan governàvem. Perquè ens ho van impugnar tot. Diuen que es van trobar un deute de 21 milions i no arribava ni a la meitat. CiU va fabricar falsedats des de l'oposició.

La política a Tossa no és precisament exemplar.

La política la fan les persones. Conec governs de Convergència i Unió en altres indrets de comarques gironines que són exemplars. En canvi, l'estil de CiU sumat al de l'Agrupació d'Electors de Tossa introdueix un clima de crispació. No és mouen per bona voluntat ni per un projecte de poble. CiU es mou per un ànim de revenja que és ridícul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.