Política

L'Ajuntament d'Alcoi impedeix un concert de música en valencià

El Bloc Jove denuncia un “boicot”

Representants del Bloc Jove de l'Alcoià, el Comtat i les Foies han denunciat el “boicot” que l'Ajuntament d'Alcoi (PP) ha denegat els permisos per a la celebració d'un concert de música en valencià que el col·lectiu havia preparat des de feia mesos com a benvinguda a les Festes de Sant Jordi. Hi estaven previstes les actuacions per al dia 30 d'abril d'Orxata Sound System i d'Arthur Caravan.

Els nacionalistes van demanar en principi que l'espectacle se celebrara la plaça de Ferrándiz i Carbonell, però el consistori els va demanar que canviaren de localització atesa la coincidència d'un mercat medieval.

El Bloc va suggerir llavors un segon emplaçament, a la plaça Gonçal Cantó, on ja s'han celebrat prèviament altres concerts públics i activitats semblants, però aquesta vegada l'Ajuntament simplement no ha autoritzat l'esdeveniment.

“Considerem que el govern de l'alcalde Sedano i el seu regidor de Festes, Mario Santacreu, han actuat amb total premeditació per a boicotejar un concert de música en valencià, per un costat, i per l'altre, perquè estava organitzat pel Bloc Jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.