Política

Ulldecona

La candidata del PP diu “mora” a una jove del PSC

Isabel Salas penja al Facebook un comentari que ofèn Nassira El Hadri, però després li demana disculpes i diu que va ajudar a legalitzar la situació del seu pare

Al meu poble no és CiU sinó el PSC, els que porten una mora en la llista municipal del 22 de maig”. Això va escriure la candidata del PP a Ulldecona, Isabel Salas, que també és la presidenta del PP al Montsià. Segons fonts del PSC, amb aquest “comentari racista” Salas es referia a Nassira El Hadri, una jove de vint anys que ocupa el dotzè lloc en la llista de l'actual alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura. Tot va passar a la xarxa Facebook, arran d'una notícia compartida pel candidat de PxC a Tortosa, Jordi Casanova, que criticava que la candidata de CiU a Tarragona, Victòria Forns, es posés el vel islàmic durant una visita a la mesquita de Torreforta. El fil de la conversa estava farcit de molts comentaris racistes i xenòfobs. Aquest episodi ha provocat una onada de mostres de suport a Nassira El Hadri, una estudiant amb un currículum brillant. La jove, que ara està estudiant segon grau de relacions laborals i ocupació a la URV, ha assegurat que se sent “greument atacada” i “profundament avergonyida i decebuda” per l'oposició del PP. Per la seua banda, Salas ja ha demanat públicament “perdó” a través del Facebook. Segons ha precisat, no volia utilitzar la paraula mora despectivament. A més, diu que la jove és un exemple d'integració i recorda que ella fins i tot va ajudar a legalitzar la situació del pare de la noia. “El que és lamentable és que es vulgui utilitzar el que no sóc, per fer mal en les properes eleccions”, conclou Salas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.