Política

ENGRUNES

A darrere hora.

CiU de Maçanet de la Selva va convocar ahir la premsa per denunciar que els números no quadren en la recaptació oficial de les entrades dels espectacles que s'han fet al local de la Societat, amb el què consideren que s'ha recaptat realment. Una acusació contra l'alcalde del PSC. Aporten xifres de l'any 2006. Diuen que les tenen des del dia 4 d'abril. Molt de temps per triar just unes hores abans de l'inici de la campanya per esbombar-les.

Trillo planta al PP de Cassà.

El PP de Cassà va anunciar a bombo i platerets que Federico Trillo

assistira dissabte passat a l'acte de presentació de la llista per a les

municipals. Per causes desconegudes, l'acte es va anul·lar a última hora. El partit posteriorment va confirmar que Trillo estaria present en la nova data de presentació, ahir, però finalment l'exministre de defensa del PP va donar carbasses als polítics locals perquè estava pendent de la resolució del Tribunal Constitucional sobre la il·legalització de Bildu. Per cert, a excepció dels tres primers llocs, sembla que ningú a Cassà coneix la resta d'integrants de la llista del PP. Fins i tot corre el rumor que ni tan sols són cassanencs i que podrien ser militants valencians.

ERC als aparadors.

ERC de Sant Joan de les Abadesses, renuncia a llogar un local electoral com fins ara i ha ofert a tots els comerços 30 euros per llogar-los un espai als seus aparadors per posar la foto del candidat, Sergi Albrich, i per exposar-hi alguna de les seves propostes electorals. Han enviat l'oferta per carta a tots els comerciants i els han deixat clar que no es tracta d'adquirir cap compromís polític, sinó una simple transacció comercial. Ells ho venen com una mesura de suport al comerç.

Tu decizi o tu decideixes.

“Numele meu este Marian Moraru si sunt o persoana onesta si sunt un candidat pentru alegerile municipale.” Així comença el tríptic que reparteix la candidatura d'IC-V a Lloret de Mar. No és que s'hagin equivocat, ni que amb l'afany ecologista de reciclar-ho tot hagin aprofitat un tríptic electoral romanès. El fet és que el president de l'associació de romanesos de Lloret, Maian Moraru va a la llista d'ICV i amb això pretén esgarrapar vots d'entre el miler de romanesos que censats a Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.