Política

CiU assegura Barrakes de Blanes

El candidat a l'alcaldia de la població de la Selva, Josep Trias, va presentar ahir una furgoneta amb la seva cara

L'alcalde de Blanes i candidat a la reelecció per CiU, Josep Trias, va presentar ahir el material de campanya electoral, en un acte al passeig en el qual hi havia aparcada la principal novetat: una furgoneta amb la imatge del candidat i el lema “Blanes avança”.

Preguntat sobre el tema de Barrakes, Trias va mostrar-se visiblement indignat perquè considera que s'ha polititzat molt. “Que no em diguin que tot és moviment social”, va manifestar. L'alcalde va assegurar que el dia 21 d'abril va enviar una carta a l'organització Sa Costa Barrakes per reunir-se i parlar de possibles solucions, però que no ha rebut cap resposta. “Els envio una carta dient que quan es volen reunir i no hi ha resposta”, va dir Trias.

L'alcalde va defensar que calia actuar perquè la primera recomanació que els va fer el Centre d'Estudis Metrològics és que les barraques canviessin d'ubicació. També va ser contundent en afirmar que Barrakes es farà, tant si vol com si no vol Sa Costa Barrakes: “L'organitzador és l'Ajuntament de Blanes, que dels 90.000 euros que costa en posa 60.000, vulguin o no, es farà”. Va recordar que hi ha una denúncia a la fiscalia de Medi Ambient pel tema de sorolls dels veïns dels Pins: “Jo, com a alcalde, i Joaquim Torrecillas, com a regidor de governació, podríem haver estat imputats en un delicte que podia comportar entre tres i sis anys de presó”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.