Política

la crònica

Com... promesos

La jornada d'ahir a Lloret anava de compromisos. Romà Codina diuen els rètols electorals que està “compromès amb tu”. I per celebrar el compromís, CiU va fer un aperitiu i dinar a l'hotel Rigat (de 5 estrelles) amb entitats diverses del municipi. Parlant de compromisos, el d'ahir era un acte digne d'un casament: 150 persones, parlaments i, evidentment, paraules molt boniques entre els compromesos, que van assistir al feliç retrobament del conseller Felip Puig i Xavier Crespo. Ahir presentaven el relleu del que ha estat alcalde de Lloret en els últims vuit anys i, vist així, podria haver estat també un bateig, la presentació de la nova criatura. A la foto que il·lustra la crònica, els tenim tots tres, feliços i a punt de menjar anissos. No és de gran qualitat, però és que és enviada des del meu Iphone, que queda molt cool.

El retrobament Crespo-Puig no va decebre. Primer va ser Crespo, que va recordar que Puig li havia demanat formar part de l'equip d'Interior, però li va dir que no. Però Puig, com a bon festejador, sembla que no es rendeix i va dir que continuarà insistint: “He intentat fins a l'últim moment que em volgués acompanyar, però no me n'he sortit. No he defallit, no descarto que quan sigui el moment hi pugui comptar”, va dir el nuvi (perdó, el conseller). Crespo va deixar anar una altra frase digna d'enamorats: “Només diré que érem amics, som amics i continuarem sent amics”. Ja se sap que quan a un pretendent li dius que el vols com a amic, es pot oblidar d'anar més enllà. Entre parlament i parlament es van dir un munt de coses més, però davant d'un plat de foie amb poma és molt fàcil perdre la concentració.

Però bé, el protagonista ahir havia de ser Romà Codina. El candidat va recordar als assistents que no es poden confiar, que quantes vegades no s'ha perdut un regidor per un vot, i que el seu equip té un projecte clar per Lloret de Mar. Alerta que no es pot deixar escapar l'oportunitat d'entrar al pla de destinacions turístiques madures i defineix com una “necessitat imperiosa” construir l'aparcament subterrani al passeig Verdaguer. També va tornar a parlar del sentit únic al passeig. En tots els programes rivals es promet tornar al doble sentit, però Codina té el convenciment que el canvi funcionarà. Tot això Romà Codina ho va dir amb el to tranquil i plàcid que el caracteritza. Ara que ho penso, Romà llegit al revés és Amor. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.