Política

TERRASSA

Navarro ataca CiU amb les retallades

El candidat del PSC creu que la gestió a la Generalitat és paradigmàtica

En canvi, es desmarca del llegat socialista

El candidat del PSC a Terrassa i actual alcalde de la ciutat, Pere Navarro, va referir-se ahir durant un míting a les retallades programades pel present govern de la Generalitat a l'hora d'alertar d'allò que, en la seva opinió, podria passar si CiU fos la força dominant al consistori: “No tenen la valentia de dir que, per ells, el model públic no serveix. Han tret l'impost de successions i, amb el que es deixarà de recaptar de les 500 famílies més riques de Catalunya, a Terrassa es podrien fer 3 escoles o 5 CAPS. Els diners s'han de gastar amb allò que és més bàsic i fonamental”, va sentenciar. Així mateix, la número 5 de la llista, Lluïsa Melgares, va dir que “la dreta ja ha pactat” a la ciutat, en referència a un eventual acord entre la formació de Josep Rull i el PP.

En canvi, Navarro es va desmarcar del llegat socialista en d'altres administracions, i va demanar als assistents que acudeixin a les urnes amb visió local: “No votem el que s'ha fet a la Generalitat o al govern d'Espanya, sinó si la ciutat ha millorat”. També va fer una crida a la participació: “Si no vota la majoria, el govern serà de la minoria”.

El míting va tenir lloc a a Les Arenes i La Grípia, i va inaugurar un cicle de trobades amb la ciutadania a l'aire lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.