Política

calella

ERC es marca com a objectiu la “dinamització del teixit econòmic”

Els republicans també aposten, entre altres prioritats, per “un major civisme i convivència” i la “projecció exterior del municipi”

ERC de Calella va fer ahir al migdia a la plaça de la Constitució la presentació en societat de la seva llista per a les properes eleccions. Els republicans, amb la seva cap de llista, Cristina Gómez, van oferir un decàleg de les principals propostes i objectius que s'han marcat per al mandat vinent. “S'ha de dinamitzar l'economia del poble, amb un comerç de proximitat i qualitat”, va apuntar Gómez, que, en aquest sentit, hi va afegir que “també caldria dinamitzar els locals del carrer Jovara per posar-hi serveis”. La promoció del civisme i la projecció de Calella cap a l'exterior són altres eixos principals del programa dels republicans. L'acte d'ahir, però, també va servir perquè ERC de Calella revelés propostes més concretes, com ara la millora de l'entorn de la plaça Vicenç Ferrer o desenvolupar el projecte per fer un pàrquing a la plaça del Mercat. En aquest àmbit, la candidata també es va marcar com a objectiu continuar les negociacions amb Renfe perquè l'aparcament de l'estació pugui ser de titularitat municipal. “Són propostes realistes i que toquen de peus a terra”, va afirmar la cap de llista. L'acte també va servir perquè els integrants de la llista diguessin unes paraules. Àngel Badalló, un independent que ocupa el lloc número 2, va afirmar que la candidatura “està compromesa amb Calella”. “No us decebrem”, va concloure Badalló. Per la seva banda, la integrant més jove de la candidatura, Núria Marès, que amb 22 anys ocupa el novè lloc, va destacar “la paritat absoluta” que la llista ofereix.

LA FRASE

S'ha de dinamitzar l'economia del poble, amb un comerç de proximitat i de qualitat
Cristina Gómez
candidata d'ERC a Calella

El senador Miquel Bofill va cloure l'acte

El senador republicà Miquel Bofill va ser l'encarregat de cloure l'acte d'ahir. Bofill va destacar les bondats dels valors republicans. El senador va recordar que “ERC la formen persones compromeses en valors com ara l'accés públic a la informació”, i va denunciar “l'espoli fiscal de l'Estat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.