Política

Tortosa

CiU i el PSC mesuren les forces al barri de Ferreries

Ferran Bel presumeix de nou complex d'aigua i Joan Sabaté promet un pla per al sector de Sant Vicent

L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, i l'alcaldable del PSC, Joan Sabaté, han intensificat aquests dies els seus actes electorals al barri de Ferreries. Dimarts a la tarda van coincidir-hi fent el porta a porta, i ahir van centrar-hi les seues propostes electorals. Els dos candidats saben que el resultat a Ferreries és molt important en unes eleccions municipals, com ja va quedar demostrat en els comicis del 2007, quan CiU es va imposar en un barri abans considerat feu del PSC.

Ahir al matí, Bel va aprofitar que s'enderrocava el mur de l'estadi, en el marc de les obres de les noves piscines, per presumir de complex d'aigües, i sobretot per explicar les seues propostes en esports. Segons el candidat convergent, treballaran per aconseguir que Tortosa siga declarada per la Generalitat destinació turística esportiva. De fet, va explicar que tant l'esport com el turisme són dos dels eixos del programa de CiU. Així, entre les seues disset propostes esportives hi ha un centre de BBT al complex ciclista de Vinallop, cursos d'iniciació a la vela en el camp de regates de Campredó, o un circuit de radiocontrol al polígon Catalunya Sud.

Per la seua banda, Sabaté va prometre un pla integral per al sector de Sant Vicent, conegut popularment com a La Casota. El candidat del PSC va afirmar que l'Ajuntament hauria d'acollir-se a una nova convocatòria de la llei de barris, igual que va fer amb el nucli històric. A més, Sabaté es va comprometre a la retirada del monument franquista i a la seua substitució per una passarel·la de vianants, un projecte que aniria vinculat a la reforma de la rambla Catalunya. De fet, el candidat socialista també va comprometre per a Ferreries el tercer pont viari sobre l'Ebre, la construcció del nou hospital als terrenys del pla de la Farinera, la millora de la plaça Francesc Macià, i una llar d'infants pública, a més de les noves piscines i del pàrquing subterrani de la plaça Joaquim Bau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.