Política

ENGRUNES

Mon gat fa ui, ui, ui.

Rosario Flores cantava, fa anys i panys, allò de Mi gato, i tenim la teoria que ERC a la localitat maresmenca de Montgat n'ha volgut fer una adaptació a la catalana, ja que han penjat cartells per la localitat tot rebatejant-la com a Mongat. No volem ser uns puristes de la llengua (“Bueno hombre, no s'enfadi”, tal com deia Pompeu Fabra quan algú corregia en públic una errada), però escriure malament el nom de la població que vols governar queda com lleig.

Un tros de sort a Roses.

A l'oficina electoral de la candidata a la reelecció pel PSC a Roses, Magda Casamitjana, hi ha una bossa d'alls ben visible en una lleixa. Al costat mateix, s'hi amaga discreta una pedra de quars. Assegura que conjuren els mals esperits: “Les cabeces d'alls donen força, potència, i repel·leixen les forces negatives. La pedra és un tros de sort que em cedeix una senyora que en té molta perquè guanyi.” Només hi falten dues espelmes negres.

Irene Rigau va comprar a Lloret.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va anar a donar suport a la gent de CiU de Lloret. Arribava tard, i els responsables locals pensaven que voldria anar per feina. La consellera, però, va insistir a fer la passejada per Lloret. Rigau es va llançar de cap a una botiga de roba que li agrada molt i va començar a remenar roba (portava la Visa, es veu) mentre Romà Codina no sabia quina cara posar-hi. Després va parlar d'austeritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.