Política

Trias vol una regidoria d'Agricultura i pesca a Blanes

El conseller Josep Maria Pelegrí va assistir a una reunió i un sopar amb el sector blanenc, ahir a la nit

El cap de llista de CiU per Blanes, Josep Trias, va anunciar ahir davant d'una quarantena de representants del sector de la pesca i l'agricultura de Blanes que si surt escollit alcalde crearà la figura del regidor de pesca i pagesia. Al sopar, hi va assistir el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que va donar suport a la candidatura de Josep Trias a l'alcaldia.

El candidat convergent va manifestar que són dues àrees econòmiques de molta importància per al conjunt del municipi i que cal preservar, potenciar i promocionar.

Tanmateix, l'alcalde es va mostrar satisfet per les obres d'ampliació del port de Blanes que s'estan fent, i va destacar també la importància de defensar i respectar les zones agrícoles del municipi.

Per la seva banda, en el transcurs del sopar, Josep Maria Pelegrí va atendre les demandes, consultes i peticions que li van fer arribar els assistents, i va manifestar que el candidat Josep Trias té el suport de l'àrea de govern que presideix per potenciar i promoure l'agricultura i la pesca a Blanes.

Al sopar, hi van assistir Agustí Robert, president de la Cooperativa Agrícola de Blanes, i Eusebi Esgleas, president de la Confraria de Pescadors de Blanes. Per altra banda, Trias va mantenir dimarts al vespre una xerrada amb els veïns del barri de s'Auguer, d'on l'alcalde és originari. Trias va explicar el que representarà per al barri haver estat inclòs en la llei de barris, que beneficiarà els sectors de s'Auguer i sa Massaneda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.