Política

ANSELM RAMOS

PARTIT DEMOCRÀTIC DE BLANES

“Estem oberts a pactar amb CiU de nou”

Quines propostes presenten diferents de la resta?

Tenim una proposta única a Catalunya: les ajudes a les famílies per a hipoteques, amb el pagament de dos rebuts. I també tenim incentius a les empreses tant per innovació com per manteniment de la plantilla en el darrer any.

I més enllà d'allò diferent?

Una gran proposta nostra és la promoció turística definitiva del poble. Volem acabar de donar forma al turisme esportiu i al familiar, amb la construcció d'un hotel i el lloguer d'altres hotelets petits.

L'absència de Carles Gibert fa més factible tornar a pactar amb CiU?

Sí, vam marxar del govern per com es portava la regidoria d'Urbanisme. Amb CiU no tenim cap problema i estaríem oberts a un pacte altre cop.

Quines condicions hi posarien?

La situació ara no és igual que fa quatre anys. No és que puguem de tu a tu, dependrà dels vots, però serem més exigents respecte de les possibles regidories.

Si del seu vot depèn impedirà en tots els casos que governi el PSC?

Sí, mentre el PSC tingui el cap que té. El PDB es va formar contra l'alcalde que hi havia llavors.

Quin balanç fa de la legislatura que acaba?

Estem molt contents de la feina feta i de les millores que hi ha hagut en les regidories que portàvem: tant a Esports com Turisme pràcticament s'ha fet el 80% del programa. I també al conjunt del govern el balanç és positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.