Política

SABADELL

1.300 persones al carrer contra la retallada

La marxa dels sindicats i la FAV aplega membres del PSC, ERC, ICV-EUiA, Entesa i CUP

Un miler de persones es van manifestar ahir a la tarda des del Parc Taulí fins a la plaça de Sant Roc, on els esperaven tres centenars més de persones per protestar contra les retallades previstes pel govern de la Generalitat en matèria de sanitat, educació i serveis socials. La mobilització estava convocada pels sindicats UGT i CCOO, però també s'hi van sumar la CGT, membres de les AMPA d'alguns centres i nombrosos militants de les forces d'esquerres.

En una jornada sense activitat electoral com a dol per les víctimes del terratrèmol de Llorca, la manifestació va aplegar militants i destacats candidats del PSC –l'alcalde, Manuel Bustos, no hi va participar per no encendre l'oposició–, ICV-EUiA, ERC, Entesa i la CUP.

El Parc Taulí replica

Després de l'acte dels candidats del PSC davant l'hospital de Sabadell, i enmig de la tempesta política desfermada amb CiU, la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí va emetre una nota demanant a les diferents forces polítiques que deixin la institució fora de la lluita partidista de la campanya electoral, i les van instar a treballar per mantenir l'“esperit institucional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.