Política

MARC FUERTES

ALCALDABLE DEL MILLOR A L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR

“S'ha de posar fi a un Lloret faraònic”

El Millor se sent preparat per entrar a l'Ajuntament després de l'experiència del 2007

Amb la crisi, reclama que s'aposti més per les polítiques que afecten més els ciutadans que no per les grans infraestructures

El Millor (Moviment Independent de Lloret) va aconseguir 300 vots el 2007 i ara té l'aspiració d'entrar a l'Ajuntament. El candidat, Marc Fuertes, és molt crític amb la gestió de CiU i té moltes ganes de forçar un canvi. Fuertes (Blanes, 1973) té 38 anys, resideix a Lloret des del 1980, és solter, pilot particular d'avioneta, i és un apassionat del mar i la feina: és empresari del transport i els serveis turístics. “No tinc una vida tranquil·la”, avisa.

Creu que sortirà regidor i el Millor entrarà a l'Ajuntament?

Esperem guanyar la confiança de la gent. Fa més d'un any que editem la nostra revista [Lloret Opina], creiem que hem fet una bona oposició, crítica, i tot el que hem anat publicant ha ajudat molt a posar les piles a l'equip de govern i s'ha vist obligat a posar remei a les mancances que detectàvem.

Per què es torna a presentar?

Perquè Lloret no està funcionant. S'està centrant molt tota l'economia en grans infraestructures que només serveixen per a l'ego personal d'algú que es creu un gran faraó. I hi ha molts problemes socials que deixen la gent mancada en temes laborals, d'impostos i socials.

Per què ho veu així?

Perquè s'estan preocupant més de fer una política d'aparença que no pas realment de resoldre els problemes reals del poble.

Quin és el seu lema de campanya?

Clars, sincers i directes.

Què els diuen els ciutadans?

Molta gent del poble ens comenta que nosaltres diem el que tothom pensa però que ningú s'atreveix a dir per por de represàlies. A Lloret, hi ha por de dir lliurement el que penses.

En què ha de millorar Lloret?

Primer, trobant uns polítics honrats i que realment es preocupin més per l'interès general que no pel personal o privat. Res de tornar favors!

Serà un mandat dur a causa de la crisi?

Sí. L'actual equip de govern, si revalida, ho tindrà molt malament perquè de tot el que ens ve els pròxims 4 anys són els culpables; no han creat una previsió i han malbaratat molts diners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.