Política

Per a Rosique, la política social serà prioritària

La candidata de Progrés per Vidreres-PSC promet feina i formació

Ruth Rosique, alcaldessa de Vidreres i candidata a la reelecció per Progrés per Vidreres-PSC, va destacar ahir, en la presentació del seu programa, que les polítiques socials continuaran sent la seva principal prioritat, i que el seu grup treballarà perquè totes les famílies de Vidreres tinguin feina i formació fins que la situació de crisi acabi. Va prometre “transparència, naturalitat i ganes de treballar amb sentit comú” i que continuarà dialogant i treballant amb els altres grups polítics. En referència amb els últims 4 anys, la candidata va admetre que ha estat una etapa difícil, perquè ha governat amb minoria, però va destacar el fet d'haver arribat “a un consens amb un altre grup municipal després d'una etapa convulsa”. Afirmacions destacables van ser també: “Els projectes que hem tirat endavant han estat per les persones i no per lluir-nos”, i “Vidreres és un dels ajuntaments més sanejats de la comarca”.

Rosique va tenir el suport de la diputada del PSC Montserrat Tura, que va dir d'ella que “ningú dubta del seu entusiasme i entrega”. La candidata va pronunciar un discurs molt emotiu perquè hi havia la seva mare, desplaçada des de Saragossa, i, a més, feia 44 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.