Política

L'ocupació i els barris, eixos del PSC de Blanes

El cap de llista, Josep Marigó, va aprofitar l'acte central del partit per destacar la necessitat de recuperar la il·lusió de la ciutadania amb diàleg i proximitat

El foment de l'economia, l'ocupació i la priorització de les inversions en el manteniment dels barris són els eixos centrals del programa del PSC de Blanes. Ahir dissabte el PSC de Blanes va celebrar el seu tradicional acte central de campanya al barri de Ca la Guidó-Mas Carolet. En l'acte, presentat per Judit Llorens, número quatre de la candidatura, hi van participar els membres de la candidatura socialista i tots van destacar la importància de remuntar Blanes i superar la greu situació social i econòmica que deixarà d'herència l'actual govern de CiU.

Josep Marigó, el cap de llista socialista, es va comprometre a treballar per recuperar la il·lusió de la ciutadania i de les entitats amb proximitat i diàleg. També va destacar la necessitat de tenir un govern fort i cohesionat per remuntar Blanes i encaminar la ciutat cap al progrés i la prosperitat. Marigó va fer una crida a la participació, subratllant la importància del vot en democràcia, i va demanar a tots els presents que l'ajudessin a fer possible el canvi que Blanes necessita per poder fer les polítiques al servei de les persones i les millores de futur que no poden esperar més.

Lourdes Fàbrega, número dos de la candidatura, va destacar la necessitat de treballar conjuntament amb els sectors econòmics i els sindicats per fomentar la creació d'empreses que generin llocs de treball, innovin i siguin competitives. Així mateix, va deixar clar que cal fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions per canviar el model de govern actual, en què no s'ha tingut en compte l'opinió ciutadana, i encaminar-lo a un model de governança eficient i compromès que compti amb tothom i prioritzi accions amb transparència.

LA DADA

500
és el nombre
de persones aproximat que el PSC diu que van assistir ahir a l'acte central del partit a Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.