Política

dosrius

Valls (CiU) vol una universitat de la natura

El candidat presenta el seu programa a Canyamars amb Duran i Lleida

“El valor paisatgístic que ens envolta ha de servir també com a element dinamitzador de l'economia local i ha de ser un actiu per generar llocs de treball”. El candidat de CiU a les eleccions de Dosrius, Antoni Valls, va presentar ahir a la tarda al veïnat de Canyamars els principals eixos del seu programa i ho va aprofitar per destacar el projecte de creació d'una universitat de la natura a la casa de colònies de Canyamars que concentraria “estudiants i professors de diferents disciplines a l'entorn de la biologia”. El cap de llista va assegurar que la formació “guanyarà les eleccions”, i es va posar al servei del poble per poder fer realitat “el canvi en positiu”. Antoni Valls, militant d'UDC, va disposar d'un convidat d'excepció, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que va anar acompanyat del també diputat al Congrés Josep Sánchez Llibre; el secretari d'organització d'UDC i president al Maresme, Benet Maimí, i el president de CDC comarcal Xavier Badia.

Duran i Lleida no va estalviar crítiques durant el seu discurs al tripartit, en especial al PSC, a qui va acusar de deixar Catalunya en una situació econòmica crítica, i de practicar el clientelisme amb el PSOE “contra els interessos de Catalunya”. El diputat va tornar a reclamar el pacte fiscal i va insistir que s'havien de recuperar els valors, “com ara l'esforç”, per superar l'actual situació. “Nosaltres portem Catalunya al cor”, va insistir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.