Política

QUIM TEIXIDOR

ALCALDABLE DEL GRILL A L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR

“Volem un Lloret més humà, agradable i cívic”

El GRILL aspira a tenir almenys dos regidors i ser decisiu en el govern

Aposta per una actitud més social i menys partidista

Quim Teixidor (Banyoles, 1955) es presenta per segon cop com a cap de llista del Grup Independent Lloret de Mar (GRILL) amb l'objectiu d'aconseguir dos regidors com a mínim. Està casat, té tres fills, és transportista i li agrada llegir, passejar i mirar la tele. Es defineix una persona “oberta, treballadora, senzilla, i amiga dels seus amics”. Va ser expulsat del PP quan va criticar la política que feia contra Catalunya. La seva germana Rosa és l'alcaldessa d'Esponellà per ERC i la mare (Francesca Planells) va a la llista d'ERC a Banyoles.

Quin balanç fa del mandat?

Aquests quatre anys no hi ha hagut Lloret, només un equip amb majoria absoluta que moltes vegades ha pensat més en els seus interessos personals dins del partit, que no pas en la pròpia població.

Com ha estat la legislatura?

Dura, ja que el poc diàleg de Convergència no ha permès cap mena de creativitat, ni cap iniciativa que no fos la seva.

Quin és el repte del GRILL?

Augmentar el nombre de regidors i poder ser decisius per formar govern.

Objectius del nou mandat?

Fer un pla d'estalvi d'un milió anual que no afecti, però, el benestar del ciutadà; crear l'associació de presidents d'associacions veïnals; tornar el doble sentit de circulació a l'avinguda del Passeig i projectar un pàrquing soterrani davant del mar.

Quin canvia voldria a Lloret?

M'agradaria que fos més humà, amb menys aldarulls i soroll, i més civisme, i que fos un entorn més agradable per als lloretencs i per a la gent que ens visita.

Per què s'ha de votar el GRILL?

Perquè és un grup preparat, jove, valent, independent i amb molta empenta.

I han fet un lipdub.

És una prova més de les nostres ganes de fer coses. Demostra que som capaços d'organitzar actes electorals diferents i de baix cost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.