Política

ERC de Lloret promourà cursos sobre civisme

Implantar cursos municipals sobre les normes de convivència i civisme per facilitar tant la integració dels nouvinguts com el coneixement “de la nostra manera de fer”. Aquesta és una de les prioritats que apareixen en el programa de la candidatura d'ERC de Lloret de Mar dins l'àmbit del civisme. En aquest sentit, afirmen que aplicaran “justament” les ordenances municipals i “en allò que no siguin aplicables, s'adequaran a la realitat social”.

D'altra banda, la llista que encapçala Jordi Orobitg, en l'àrea de cultura i festes, es compromet a crear una escola de música, potenciar les festes de Lloret amb nous continguts i propostes, i impulsar actes i fires que tinguin a veure amb la identitat de Lloret.

Així mateix, i pel que fa a educació, ERC assegura que promourà la implantació de noves línies per a l'educació preescolar, si pot ser amb la construcció d'un nou centre públic. Així mateix, es crearan dues beques anuals per als estudiants lloretencs que obtinguin els millors resultats en les proves d'accés a la universitat.

Finalment, la llista d'Orobitg també va donar a conèixer les seves intencions pel que fa al medi ambient. Així, aplicaran la llei de residus comercials, impulsaran l'aprofitament de l'aigua regenerada de la depuradora i fomentaran la recollida selectiva, entre altres mesures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.