Política

El PSC de Tossa vol dotar el nucli antic de més aparcament

Obrirà el pàrquing d'Es Racó mentre se'n construeix un a les antigues escoles

La candidata del PSC de Tossa de Mar, Pilar Mundet, considera que cal una solució definitiva a la falta d'aparcament a la zona del nucli antic. Al seu parer, la solució és la construcció d'un pàrquing a les antigues escoles. Pels socialistes, el tancament de l'aparcament d'Es Racó per decisió de CiU “ha provocat grans pèrdues i perjudicis a tots els sectors econòmics, especialment els del nucli vell”. Per això, mentre s'estigui construint el nou pàrquing, el PSC reobrirà provisionalment el d'Es Racó, “que en aquests moments presenta un estat de conservació lamentable”, afirmen.

D'altra banda, Mundet es compromet a recuperar el projecte per fer 20 pisos tutelats per a gent gran a Casa Zügel, una obra que es va iniciar però que CiU va enderrocar quan va entrar al govern. Així mateix, el PSC vol obrir al públic la casa del pintor Oskar Zügel per mostrar la seva obra pictòrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.