Política

Independents per Salt rep el suport de l'exalcalde Sunyer

Salvador Sunyer diu que el consistori necessita uns quants regidors del partit

L'exalcalde socialista de Salt Salvador Sunyer va assistir ahir a un acte electoral organitzat per Independents de Salt i els va donar expressament el seu suport. “M'hi trobo bé entre vosaltres”, va dir tot just començar l'acte en què es va parlar sobre la independència de la nació catalana. “Aniria bé que uns quants dels que sou aquí fóssiu regidors a l'Ajuntament”, va afegir Sunyer, que va fer un discurs curt però contundent. I va instar els membres de la llista d'Independents per Salt a “estar alerta”, perquè el candidat més votat el dia 22 necessitarà pactar amb altres forces polítiques per poder governar. L'exalcalde que Salt entre 1983 i 1991 va afirmar que “Catalunya, amb la democràcia, encara no ha assolit la llibertat”. Sunyer creu que per arribar a la independència a Catalunya falta unitat i diàleg entre les diferents forces que aspiren al mateix, així com un líder clar.

Sunyer i el cap de llista d'Independents per Salt, Ferran Burch, van coincidir a assenyalar que, a pesar que el sentiment independentista creix entre els catalans, cap de les grans forces polítiques no es pronuncia clarament a favor d'aquesta alternativa per por. L'acte d'ahir, que es va celebrar a la biblioteca Massagran de Salt, va reunir un cinquantena de persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.