Política

Oltra estrena samarreta per denunciar la manipulació a Canal 9

La candidata de Compromís s'ha presentat al debat de l'ens autonòmic lluint una peça de roba on podia llegir-se “Canal 9 manipula”

La candidata de Compromís, Mònica Oltra, ha lluït aquest matí, durant la gravació del debat sectorial de polítiques socials a Canal 9, una samarreta amb el lema “Canal 9 manipula” per denunciar la falta de pluralitat informativa de la televisió pública autonòmica.

Oltra ha criticat durant la gravació el format de fals debat, “amb una successió de monòlegs en què no es pot rebatre”. Així mateix, la candidata de Compromís ha destacat la invisibilitat a què ha sotmés Canal 9 la seua formació durant la present legislatura. “Després de quatre anys de diputada i de dos anys i mig com a síndica del meu grup parlamentari, és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana. Hui és un dia de satisfacció perquè hem trencat el Guantánamo informatiu que és aquesta televisió pública”, ha assegurat Oltra en la seua primera intervenció en el debat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.