Política

La UdG redueix l'oferta de cursos d'estiu

El programa conté 60 cursos, 36 dels quals són nous

La Universitat de Girona fa aquest any una oferta de cursos d'estiu inferior a la d'anys anteriors, passant dels 80 d'edicions anteriors als 60. El vicerector de política acadèmica, Francesc Feliu, i el director de la Fundació Universitat de Girona, Joan Saurina, van explicar que en aquesta edició s'ha optat per oferir un nombre de cursos ajustat a la demanda “atès el context actual, en què cal seguir criteris d'eficàcia”. I és que, segons van argumentar, si bé en anys anteriors l'oferta havia arribat a ser de 80 cursos, els que realment s'acabaven desenvolupant eren una seixantena.

D'altra banda, Feliu i Saurina van fer ressaltar que dels 60 cursos que s'ofereixen, 36 són propostes noves. Entre les novetats, van destacar-ne alguns com un curs sobre la gestió dels conflictes i les emocions en l'empresa familiar; un taller de robòtica de rescat amb la construcció i programació d'un robot mòbil; un curs sobre Josep Pla i el món digital; un altre sobre la música en el cinema d'Alfred Hitchcock; un sobre la introducció a les aplicacions per a Smartphones i un sobre les actituds i les aptituds del caràcter emprenedor. El programa conserva aquells cursos que tenen més tradició, com ara el de criptografia, del qual se celebrarà la dotzena edició.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és que els cursos d'estiu es presenten separats dels cursos d'idiomes. S'impartiran classes de sis idiomes diferents, incloent-hi el japonès i el xinès.

Un dels aspectes que els responsables dels cursos van subratllar és que del programa complert, 24 procedeixen de diferents universitats mentre que 6, de les càtedres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.