Política

OLGA GUILLEM

CAP DE LLISTA DE CIU A VILOBÍ D'ONYAR

“CiU governarà sola o no governarà”

“L'institut escola és la proposta clau per al proper mandat”

“No pactarem amb ningú”

En una de les campanyes més tenses dels darrers anys, Guillem explica les seves propostes i la relació amb el PP i el Grup Municipal Independent.

Com va la campanya?

Nosaltres ja vam dir que faríem una campanya neta, transparent, explicant el nostre programa. I ho hem fet. He visitat 1.200 cases per explicar què volem fer.

I què volen fer?

El nostre projecte clau és l'institut escola, que el farem allà on es pot fer i on està permès. Els altres dos grups també el tenen en el seu programa, però en un lloc on ja ens han dit que és impossible.

Tenen més projectes o la situació econòmica recomana posar fre?

Tenim més projectes. Però ara, més que mai, s'ha de tocar de peus a terra. CiU ha fet moltes coses els darrers 8 anys. I encara cal habilitar més espais verds, carrils bici i mantenir el que ja tenim.

Hi ha molta tensió amb els altres dos grups que es presenten als comicis?

Fan una campanya d'enganys i mentides. Volen l'institut escola en un lloc impossible. I van programar un debat que va acabar sent un cara a cara. Dos mesos abans ja vam dir que no hi seríem. I fins al darrer moment han fet creure que sí.

I per què no hi van anar?

Perquè creiem que els debats es fan amb partits que són a l'Ajuntament. Si no, al final cadascú acaba explicant el programa. I jo ha he anat casa per casa.

Es pot interpretar com una falta de valor.

Buscaven un enfrontament. I ho volíem evitar. Som un poble petit i cada dia hem de sortir al carrer amb la cara ben alta.

Revalidarà la majoria absoluta?

És agosarat de dir. La gent és la que decideix i, si creu que hem fet una bona gestió, espero que ens doni suport.

Potser li tocarà pactar per fer govern?

Crec que ja tenen decidit que pactaran entre ells. I des de CiU també tenim clar que no pactarem. Estem satisfets de la feina que hem fet i volem continuar fent-la.

Així, CiU governa sola o no governa?

Exacte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.