Política

Amposta

Ferré acusa l'oposició de voler amagar les grans obres del govern local

L'alcalde i candidat de CiU a la reelecció presenta l'adjudicació del nou CAP

ERC i PSC diuen que està nerviós i que tem perdre la majoria absoluta

L'alcalde d'Amposta i candidat de CiU a la reelecció, Manel Ferré, va presentar ahir les obres del nou Centre d'Atenció Primària del municipi, el CAP I, que s'ha de construir en una parcel·la de 2.500 metres quadrats situada al costat de la plaça de la Castellania. Les obres ja han estat adjudicades per 3.150.000 euros a la UTE integrada per les empreses ampostines Construccions Arayo i Hidrocanal. L'actuació la impulsa el Consorci d'Inversions Públiques, l'empresa mixta on estan representats els ajuntaments de Reus, Tortosa i Amposta, i la setmana passada es va instal·lar un cartell informant de l'inici de l'obra. Un cartell que la junta electoral de zona va obligar a retirar després d'una denúncia del PSC.

“No aconseguiran amagar una bona notícia per a Amposta, que és l'adjudicació d'aquestes obres”, va manifestar ahir Ferré, remarcant que l'anunci el feia no com a alcalde d'Amposta sinó com a candidat de CiU.

De fet, la presentació d'aquest projecte llargament reivindicat pel sector sanitari de la ciutat no va agradar als grups de l'oposició. “És una acció clarament electoralista i fruit del nerviosisme i la cursa a la desesperada del candidat de CiU per conservar la cadira”, va manifestar l'alcaldable del PSC, Antoni Espanya. “Com més ens acostem a les eleccions més deriva cap a posicions caciquistes l'actitud del candidat de CiU”, etzibava per la seua banda l'alcaldable d'ERC, Adam Tomàs. “Està perdent els papers perquè veu que perdrà la majoria absoluta”, afegia tot assenyalant que no és presentable que ara estiguen sortint com “bolets” propostes d'última hora com el finançament de les escoles de música o la nova senyalització del comerç de ciutat.

LA XIFRA

3,1
milions
d'euros és el pressupost d'adjudicació de les obres del CAP I. Es van posar a licitació per 4,3 milions.

Assistència per a 45.000 persones

El nou Centre d'Atenció Primària (CAP I) d'Amposta està concebut per substituir l'actual, situat a l'avinguda Catalunya, que s'ha quedat menut, i està pensat per donar assistència sanitària a una població d'entre 35.000 i 45.000 persones. L'equipament es distribuirà en tres mòduls diferenciats i connectats entre ells. Hi haurà planta baixa més soterrani als tres mòduls, i el cos central tindrà una planta més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.