Política

Traca final a la Selva amb festes, concerts i àpats

Trias (CiU) i Marigó (PSC) van tancar la campanya a Blanes a la plaça dels Dies Feiners i al barri de la Plantera, respectivament

Socialistes i convergents acaparen l'activitat electoral a la comarca

Els actes de final de campanya a la comarca de la Selva, excepte en algunes poblacions, van tenir un accent molt convergent. De fet, és la tònica que ha imperat durant tota la campanya, en la qual CiU i el PSC han estat les formacions que han mobilitzat més patums per fer costat als seus candidats.

Blanes

Els inflables són una constant en moltes festes, i a les de CiU no falten, ja sigui a Lloret, o, en aquest cas, a Blanes. I és que la llista que encapçala Josep Trias va fer el final de festa amb inflables per als nens a la plaça dels Dies Feiners. A l'acte hi va intervenir el candidat convergent. Per la seva part, el PSC va tancar la campanya al barri de la Plantera, amb activitats diverses, i ICV-EUiA va fer una xocolatada a la plaça Molina, animació infantil, míting, flamenc i ball popular. La coalició Junts per Blanes, que aglutina ERC i Reagrupament, va tancar la campanya amb una botifarrada a la Casa del Poble, seguida d'havaneres i cremat.

Lloret de Mar

La campanya de CiU ha tingut un component marcadament lúdic, amb festes infantils, Waterworld i pallassos. I ahir va celebrar una festa infantil al barri de Can Sabata, amb inflables, xocolata desfeta i magdalenes. A la nit, a la plaça de l'Ajuntament, va convidar tothom a una fideuada en què hi va haver parlaments de Xavier Crespo i Romà Codina. El PSC, per la seva banda, va oferir un concert amb El Último Tributo, clon del Último de la Fila, a la roca d'en Maig. A l'acte no hi va faltar el parlament del cap de llista, Joan Bernat, i una botifarrada. I abans, també hi van haver inflables per als nens. El Millor va realitzar ahir les últimes passejades amb el carrilet turístic. De fet, se n'han fet durant la darrera setmana a la sortida de les escoles.

Tossa de Mar

CiU va tancar la campanya amb una festa passades les 10 de la nit, en què hi va actuar Pep Plaza, l'actor que imita l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, a Crackòvia.

Arbúcies

En aquest cas, l'acte de l'últim dia de campanya el va capitalitzar de manera clara, el candidat d'Entesa per Arbúcies, Pere Garriga. Ahir va aconseguir reunir gairebé 300 persones en un sopar. ERC va realitzar una festa infantil.

Santa Coloma

A Santa Coloma de Farners, ERC va tancar la campanya amb una festa al camp municipal d'esports i el PSC va fer una xocolatada a la tarda, a la plaça del Firal. CiU va fer l'acte central el dijous i va aplegar 200 persones.

CiU i el PSC no escatimen recursos per buscar el vot

A la comarca de la Selva ahir els partits disparaven els darrers cartutxos per tancar la campanya, tot i que els actes centrals, i per tant els més concorreguts, ja s'havien fet el cap de setmana passat. I és que qui a hores d'ara encara no té clar qui ha de votar, difícilment també ho sabia una setmana enrere. La tònica general de la campanya es va repetir ahir i CiU i el PSC van ser els que van organitzar més actes electorals.

A la Selva marítima CiU no ha escatimat recursos i ha fet una campanya farcida d'actes per a tots els gustos, mirant d'apropar-se a tots els sectors. Des de Lloret de Mar, CiU ha elaborat enquestes, tot i que els resultats no s'han fet públics. El PSC també en va fer una, però de les vint preguntes, només en revelava unes quantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.