Política

Oberts a qualsevol combinació de pacte de govern a Vidreres

‘Sociovergència', aliança d'esquerres o pacte de CiU i ERC són les possibilitats

Els grups de Vidreres es van prendre la jornada d'ahir com un dia de reflexió. Sobre la taula, les possibilitats per formar govern són una sociovergència, un pacte entre el PSC i ERC o entre els republicans i CiU. Ningú descarta res ni aposta per ningú.

La cap de llista del PSC i alcaldessa en funcions, Ruth Rosique, reconeixia que cal pair el resultat –els socialistes mantenen els quatre regidors, però deixen de ser la llista més votada–. I Jordi Camps (CiU) es mostrava exultant –han obtingut cinc regidors– però alhora prudent: “Estem oberts a tot, a la voluntat del que el poble ha decidit”. De fet, Rosique també afirma que no descarten res i que estan oberts a tot.

Vidreres Som Tots-ERC pot tenir un paper clau –té tres regidors– i el seu cap de llista, Eduard Adrobau, diu que només donarà suport a un govern fort, i de fet tampoc descarta l'alcaldia. El PP, amb un regidor, no compta per als pactes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.