Política

Amposta

Toni Espanya (PSC) anuncia que no es tornarà a presentar

El candidat socialista a l'alcaldia d'Amposta, Toni Espanya, va anunciar ahir a través del seu bloc, toniespanya.blogspot.com, que no es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals. “Cal renovar el nostre projecte per Amposta, amb nova gent i noves idees. Si una cosa hem fet bé en aquesta campanya electoral (més d'una espero, si no de quin resultat estaríem parlant...!) és haver incorporat un grup de gent jove, amb il·lusió i ganes de tirar endavant el partit socialista a Amposta. El meu compromís és afrontar una transició ordenada en els propers 4 anys”, diu textualment el candidat socialista.

“No és cap novetat, ja ho vaig dir en campanya que si no millorava els resultats respecte del 2007 em retiraria”, argumentava ahir Espanya, que entén com un “vot de càstig” cap a la seua persona la pèrdua de més de 500 vots i un regidor. S'ha quedat amb tres.

Ara bé, per no decebre la confiança dels electors, Espanya no es planteja renunciar a l'acta de regidor i es compromet a liderar aquesta renovació interna dins el partit. “No llenço la tovallola. Tenim gent molt vàlida i preparada”, assegurava el candidat, que es va presentar per primera vegada el 2007 i que qualifica de “molt dolents” els resultats del seu partit en aquestes municipals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.