Política

CiU traspassa a Falcó la decisió de fer alcalde a Albiol a Badalona

Francesc Homs assegura que prevalen els pactes que la federació faci en cada territori

El govern demana als grups que facilitin l'aprovació dels pressupostos i creu que el PSC hi hauria de col·laborar per no perdre la centralitat

Respecte els pactes que CiU faci en els ajuntaments prevalen les opinions de la federació a cada territori , ha explicat Francesc Homs, portaveu del govern en una entrevista a El món a RAC1.

Concretament referint-se a l'ajuntament de Badalona, Homs ha destacat que la ciutadania “ha votat el que ha votat, i això no es pot ignorar”.

“El criteri predominant serà el de Ferran Falcó, que sap millor que ningú el que li convé a Badalona”, ha afegit Homs.

El portaveu del govern considera que no el que diferencia PxC del PP, és que Plataforma és una força política amb actituds xenòfobes lluny del PP.

Respecte l'aprovació dels pressupostos, Homs ha recordat que seran els primers de la història en què “passarem amb menys diners que l'any anterior i això no es agradable”.

El govern considera que és el que li toca fer però alhora fa “una reflexió en veu alta als altres grups que en part són responsables de la situació”.

“Els pressupostos han de tirar endavant amb una abstenció generalitzada al Parlament”. Amb un mínim dels sentit de la responsabilitat les altres forces polítiques “haurien d'abstenir-se, com a mínim”. Simplement “demanem que ens deixin fe”r, ha assegurat Homs.

Així, demana als grups que facilitin l'aprovació dels pressupostos i creu que el PSC hi hauria de col·laborar per no perdre la centralitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.