Política

Aclariment de Conxita Boldú (Junts per Blanes)

Conxita Boldú, cap de llista de Junts per Blanes, que aplega ERC i Reagrupament, va manifestar en una entrevista a aquest diari que si les forces independentistes s'haguessin unit a Blanes haurien aconseguit 2 regidors. En l'article publicat ahir per aquest diari es donava a entendre, per error, que Boldú defensava el contrari, que si haguessin anat sols els hauria anat més bé. A la pregunta: a què atribueix que Junts per Blanes no hagi aconseguit representació a l'Ajuntament, Conxita Boldú en cap moment va defensar el que posava a la resposta, en el sentit que si haguessin anat sols haurien aconseguit dos regidors, ja que va ser un error d'interpretació.

Boldú va defensar des del mateix dia de les eleccions justament el contrari, que si les forces independentistes, amb la inclusió del SI i de la CUP s'haguessin unit, en comptes d'anar pel seu compte, ara tindrien veu a l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.