Política

Tanda de trobades de la CUP de Girona amb entitats

La CUP de Girona, amb el suport de Reagrupament, va iniciar ahir una tanda de trobades amb entitats cíviques i amb la ciutadania amb l'objectiu d'intercanviar opinions sobre el paper que ha de jugar ara la formació dins l'Ajuntament i decidir, també, quina ha de ser la seva posició en el ple d'investidura de Carles Puigdemont com a alcalde.

Ahir va ser el torn dels moviments socials, sindicats i entitats ecologistes. Durant la trobada es va deixar clara la voluntat de la formació perquè les entitats puguin fer arribar al ple les qüestions que els preocupin. Avui, la trobada serà amb les entitats juvenils, esportives i de lleure. Demà, amb les associacions de veïns. I, divendres, amb les entitats culturals. El cicle culminarà el dimarts 7 de juny amb la celebració d'una assemblea oberta a tota la ciutadania al teatre del centre cívic de Sant Narcís, a les 8 del vespre. La CUP fa una crida especial a les 2.981 persones que els van votar el 22 de maig i que van fer possible l'obtenció de tres regidors.

El portaveu de la CUP, Jordi Navarro, va dir que “els volen conèixer tots, saber qui són i quines necessitats tenen, i demanar-los que s'impliquin en el projecte perquè es necessiten moltes mans”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.