Política

ICV diu que es pot trencar la negociació amb el PSC a Blanes

El cap d'Iniciativa, Joan Salmerón, explicarà avui la posició del partit

El cap de llista d'ICV-EUiA a Blanes, Joan Salmerón, va dir ahir que és possible que les negociacions amb el PSC es trenquin. Salmerón no va avançar res més, però ahir a la nit l'executiva dels socialistes es va reunir per arribar a un pacte. En l'assemblea de divendres passat de la coalició ICV-EUiA de Blanes es va aprovar, per unanimitat de l'assemblea, continuar les negociacions amb el PSC, formalitzar “un programa de mínims en comú per començar a treballar”, i reclamar, “de forma irrenunciable, la regidoria de Joventut per a la coalició ICV-EUiA”, punt que va ser aprovat per unanimitat dels assistents.

D'altra banda, el comitè executiu de CiU de Blanes va decidir donar suport a un possible govern del PSC en minoria. En una nota de premsa, el partit exposa que considera que la millor opció per al poble de Blanes és que el PSC governi en minoria, “perquè les urnes li donen la legitimitat suficient, perquè ha estat la força més votada i perquè Blanes necessita un govern que no tingui lligades les mans i pugui desenvolupar tot el seu programa”.

El suport de CiU implica garantir la investidura de Josep Marigó com a alcalde i amb suports puntuals en els temes coincidents del programa de CiU.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.