Política

Compromís per Ròtova consulta el veïnat la Planta de transferència

L'agrupació local pren la iniciativa i es reunirà amb els veïns, amb les indústries del polígon, per informar-los del seu posicionament i per recollir les diferents opinions

Des de Compromís per Ròtova s'ha tornat a valorar la intenció de l'alcalde del municipi d'instal·lar una Planta de transferència i, és per això que se continua pensant a demanar una consulta popular i una reunió on s'explique les característiques de la planta. Compromís creu que la ubicació, al polígon pegat al municipi, no és la més adequada. perquè opina que un Ajuntament ha de preveure els usos del polígon, el tipus d'indústria que vol que s'hi instal·le.

D'altra banda, el síndic portaveu de Compromís, Jordi Puig, s'ha preguntat sobre el què opinen la resta d'indústries del polígon i si aquesta decisió de l'alcalde popular, no frenarà la ubicació de noves empreses.

Per tot això, Compromís per Ròtova ha pres la iniciativa i es reunirà amb els veïns i amb les indústries del polígon, per informar-los del seu posicionament i per recollir les diferents opinions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.