Política

cabrils

CiU, el PP i VIC segellen el pacte que confirma el canvi de govern a Cabrils

Els populars ocuparan la segona tinència d'alcaldia i VIC, la tercera

Lina Morales jurarà demà el càrrec com a nova alcaldessa de Cabrils després que CiU, el PP i VIC segellessin l'acord al qual van arribar la setmana passada. Els vuit nous regidors de govern van estampar la seva firma en un document que sintetitza les prioritats del nou executiu local com ara la contractació, en un termini de tres mesos, d'auditories tant de l'àmbit financer com el de tramitació i gestió administrativa dels expedients municipals. El pacte també preveu un nou organigrama de funcionament intern i un replantejament general dels proveïdors i col·laboradors externs de l'Ajuntament. Les tres forces encara no han arribat a un acord programàtic, però han acordat que en els propers dies redactaran una pla d'actuació conjunt.

Cartipàs municipal

El pacte també reparteix les responsabilitats dels vuit regidors que conformaran el govern. A banda de Morales –que tindrà les carteres de Planificació Financera, Seguretat i Mobilitat–, l'home fort de CiU serà Oriol Gil, que assumirà la primera tinència d'alcaldia i Ensenyament, Joventut i Festes. Els nacionalistes controlaran altres àrees importants com ara Urbanisme, que recau en Edmon Nadal; Benestar Social, que serà dirigida per Marina Infiesta, i Comerç i Esports, serà assumida per Isabel Tamboleo. La cap de llista del PP, Carme Torres, serà la segona tinenta d'alcalde i aplicarà les seves polítiques en Cultura, Promoció Econòmica i Turisme, mentre que Ana María Sierra dominarà Sanitat i Gent Gran. L'edil de VIC, Alfred Serrano, serà tercer tinent d'alcalde, i s'encarregarà de la cartera de Recursos i Control Pressupostari i també de la de Manteniment i Serveis de la Via Pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.