Política

L'Entesa fa entrar el PSC al govern d'Arbúcies i ja té cartipàs

Tot i que té majoria absoluta, l'Entesa per Arbúcies va obrir les portes del govern a la resta de formacions polítiques. L'oferiment, només el va acceptar el regidor del PSC, Antoni Ronda. D'aquesta manera, Pere Garriga, que ahir va ser investit alcalde, encapçalarà un govern de vuit regidors. Mentrestant, CiU, amb 3 representants, ERC i la CUPA, amb un cadascun, queden a l'oposició.

El nou alcalde va destacar la necessitat que tots els regidors treballin per tirar endavant el poble perquè s'albiren quatre anys difícils. “Tots representem el poble”, va dir Garriga, que considera prioritari que la planificació del municipi sigui fruit d'un treball conjunt i de les aportacions de tots els grups.

D'altra banda, Garriga ja va anunciar com es distribuirà el cartipàs municipal. Jaume Salmeron serà el primer tinent alcalde i gestionarà Atenció a les Persones i Educació i Ensenyament. Angel Cabrero serà segon tinent alcalde i portarà Esports i Activitat Física i Brigades Municipals; Amalia Delgado, Hisenda, Indústria i Polítiques d'Igualtat; Ester Díez, Joventut i Festes; Daniel Saborit, Governació, Mobilitat i Medi Ambient; Albert Mañé, Cultura, Sanitat i Salut; i Antoni Ronda, Urbanisme i Obres. L'alcalde coordinarà les àrees i gestionarà directament Gent Gran, Turisme, Pagesia i Participació, entre d'altres.

L'ALCALDE

Tots representem el poble, venen quatre anys difícils i tothom és necessari per tirar-ho endavant
Pere Garriga (Entesa)
ALCALDE D'arbúcies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.