Política

Compromís per Paterna demana democràcia real

Loles Ripoll i Joan Manel Ramón, prometen el càrrec i fan un al·legat a favor del valencià

La coalició repeteix legislatura amb dos regidors

Els regidors de Compromís per Paterna, Loles Ripoll i Juanma Ramón, han promés el càrrec en el ple de constitució de la corporació municipal, i en la formula que han emprat també han promés “impulsar l'ensenyament en valencià plurilingüe” i “defensar polítiques progressistes per una democràcia real”. La coalició repeteix, com l'anterior legislatura, dos regidors.

La regidora de Compromís ha assenyalat que els ajuntaments, els governs locals i els membres de les corporacions han de prendre nota i visualitzar que, després del moviment del 15M les coses han començat a canviar. Per això, a afegir que “des d'esta institució local, el nostre ajuntament de Paterna, tenim la possibilitat i la responsabilitat, de contribuir a este nou canvi generacional, que reclama mesures concretes davant el descrèdit institucional i polític que ha suposat la imputació de destacats dirigents valencians per les seues corrupteles, privilegis o tractes de favor. Cal recuperar la dignitat de les institucions i el valor de la seua funció en la defensa de la democràcia, la legalitat, les llibertats ciutadanes, la igualtat i la participació de les persones per fer efectiva una vertadera democràcia real”.

D'altra banda, respecte al valencià, Loles Ripoll ha sigut contundent i ha incidit en què tant ella com l'altre regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, utilitzaran el valencià sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.