Política

Bonet titlla Homs de “hooligan” de la política

La diputada del PSC denuncia que CiU els critica per tapar l'acord amb el PP

La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, va denunciar ahir “l'obsessió malaltissa” del portaveu del govern en assenyalar el PSC com a centre de tots els mals de CiU i del país. “Homs ha deixat de ser el portaveu del govern per ser un hooligan de la política”, va ressaltar. El PSC creu que l'executiu necessita criticar-los per crear una cortina de fum i tapar així el seu acord amb el PP per tirar endavant el pressupost. L'aliança dels populars amb CiU, que de moment permetrà que el text superi avui la seva primera fase parlamentària, també és vista amb mals ulls per ERC, que no ha pogut fer valer les seves demandes davant l'executiu. Anna Simó, portaveu dels republicans al Parlament, va afirmar que “ja no queda marge de maniobra” per retirar l'esmena a la totalitat presentada pel seu grup contra els comptes. D'acord amb Simó, el govern s'ha negat a negociar els cinc punts mínims que ERC exigia a canvi d'un vot abstencionista. Tot i això, els republicans no van voler tancar la porta a un pacte d'última hora. Alhora, el diputat del grup mixt Joan Laporta va advertir que retirarà el seu suport si el govern es posa a les mans del PP, en comptes d'arribar a un acord amb ell mateix i ERC.

Des d'ICV, Dolors Camats, portaveu parlamentària dels ecosocialistes, va advertir que “el pressupost és ineficaç des del punt de vista econòmic, ja que el problema no és l'endeutament sinó l'atur i la incapacitat de generar més ocupació”.

Uriel Bertran, secretari general de Solidaritat, va escometre contra un articulat que considera més propi d'una “comunitat autònoma que ha de demanar almoina a Madrid”, mentre que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va criticar l'intercanvi de cromos entre CiU i el PP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.