Política

Mas avançarà les eleccions si no s'aproven els pressupostos

El president del govern adverteix que convocarà uns nous comicis si persisteix el bloqueig de l'oposició als comptes públics

Argumenta que si no pot fer una Catalunya millor, “no escalfarà la cadira”

Mas demana als grups de l'oposició que entenguin que la situació econòmica és “responsabilitat una mica de tots”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que avançarà els comicis si els pressupostos pel 2011 queden bloquejats per la falta de suport de la resta de partits.

En aquest sentit, Mas ha argumentat que es va comprometre a fer una Catalunya millor, però que si no es pot fer, “no pots venir a escalfar una cadira, no em quedaré mesos i mesos contemplant les musaranyes”. Ha volgut deixar clar, però, que ell no les voldria aquestes eleccions, i que les evitarà tan com pugui, però ha apuntat que “s'ha de poder governar el país i s'ha de governar amb unes determinades condicions”.

En aquest sentit, ha demanat als grups de l'oposició que entenguin que la situació econòmica és “responsabilitat una mica de tots”. “¿Creuen que ens fa gràcia retallar per aquí i per allà?”, s'ha preguntat. I ha subratllat que l'alternativa a “no fer les coses bé”, en al·lusió els ajustos financers, és Grècia, que és, ha dit, “un caos total”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.