Política

CiU i ERC de Lloret tanquen un acord de pacte de govern

Ahir, CiU i ERC van formalitzar un pacte de govern pels quatre pròxims anys. Segons l'acord, el regidor d'ERC, Jordi Orobitg, gestionarà les àrees de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç. També tindrà atribucions de gestió de barri, concretament els barris del casc antic i pescadors, que portarà conjuntament amb el regidor de CiU, Jordi Martínez.

Per l'alcalde de CiU, Romà Codina, aquest acord és un primer pas per a “un govern fort” i assegura que per més endavant confia poder integrar dins l'equip de govern altres formacions polítiques que, de moment, seran a l'oposició.

De fet, aquest pacte no pot haver agafat de sorpresa a ningú, tal vegada, que des de la mateixa ERC ja s'havia fet públic que estaven amb negociacions amb CiU sobre aquest assumpte, i fins i tot havien manifestat que les negociacions estaven força avançades. Orobitg demana que es faci una lectura del pacte en clau del millor per als ciutadans més que no pas en clau política. El dia 7 s'aprovarà el cartipàs municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.